בין מציאות לדמיון – מילים, מנהגים ומושגים שמקורם מיוון 03/05/2021 המיתולוגיה היוונית היא ערש התרבות המערבית, היא השתרשה עמוק והיא משפיעה על כל תחומי חיינו. על התרבות, השפה ועל חיי היומיום. דוג': מנטור, עקב אכילס, האהבה היא עיוורת.
אפרודיטה/ונוס – פסגת היופי והאהבה 10/05/2021 האלה היפה ביותר על הר האולימפוס, אלת היופי, האהבה, התשוקה, הפוריות והפרחים. היא נשואה לאל אולימפי ומנהלת רומן עם אל אולימפי אחר.
ה"סודות" של הפיאצות והפונטנות של רומא 24/05/2021 רומא כמו מוזיאון פתוח מזמינה את המבקר בה לטייל בין כיכרות ומזרקות, להביט, להשתאות ולצלול לעולם קסום של אלים בני אלמוות ובני אנוש. נספר את סיפורן של דמויות אלה שהפכו לחלק בלתי נפרד מעיר הנצח.
הקרנבלים – "איים של רגעי קסם בים השגרה" 31/05/2021 קרנבל הוא חגיגה עליזה הנהוגה בארצות קתוליות רבות. שורשיו נעוצים בעולם הפגאני בחגיגות לאל דיוניסוס, אל היין והתיאטרון, שפולחנו כלל: מוזיקה, ריקודים ופעילות מינית קבוצתית.